Enthousiaste visuele communicator, vormgever, wordpress designer met een grote voorliefde voor esthetiek en details.


Hi, Ik ben Anke. Ik help creatieve ondernemers om hun onderneming op authentieke wijze te presenteren aan de wereld. Dit doe ik door esthetische visuele identiteiten + functionele websites te creëren. Jij bent een getalenteerde ondernemer en stopt je hart en ziel in het werk dat je doet. Laat jouw werk zien aan de wereld!

Breng jouw onderneming, – jouw weerspiegeling, – jouw missie over met een sterke visuele identiteit en website welke écht in één lijn zijn met je merk.

Zie mij als je geheime inspector gadget voor je creatieve onderneming. Ik neem de struggles die komen kijken bij het maken van een professionele en functioneel werkende website volledig van je over. Dit doe ik door veel waarde te leveren zodat jij beter zichtbaar gaat zijn en je droomklanten gaat aantrekken. Klaar om je onderneming te laten groeien? Ik kijk ernaar uit om samen te werken. 

Anke

Een creatieve studio gevestigd in Eindhoven
hallo[at]ankedekkers.nl • KvK 83044477
Eindhoven, NL

Copyright © 2023 Anke Dekkers • Alle rechten voorbehouden